A weboldal karbantartás árak számos tényező függvényében változhatnak. Az kijelenthető, hogy nem elég egy honlapot elkészíteni, azt folyamatosan „karban is kell tartani”. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ha egy honlap elkészült, akkor hátra is dőlhetünk és várhatjuk a vevőket. De ez nem így van! Ugyanis a karbantartás nem csupán a weboldal friss és vonzó kinézetének megőrzését jelenti, hanem a biztonság, a teljesítmény és a felhasználói élmény optimalizálását is magában foglalja.

A weboldalaknak rendszeres karbantartásra van szükségük annak érdekében, hogy biztonságosak és hatékonyan működjenek. Valamint, hogy a friss tartalom és funkciók révén vonzóak maradjanak a látogatók számára.

Weboldal karbantartás árak – amit tudni érdemes

A weboldal karbantartás árai általában havi vagy éves előfizetési díjakként kerülnek felszámításra, és a szolgáltatások tartalmazhatnak többek között:

Biztonsági frissítések és mentések: Ez magában foglalhatja a rendszeres biztonsági frissítéseket, például a CMS (tartalomkezelő rendszer pl. WordPress) vagy bővítmények frissítéseit. Továbbá rendszeres biztonsági mentéseket a weboldal adatbázisáról és fájljairól. Ez javítja a biztonságot és a teljesítményt egyaránt.

Teljesítmény optimalizálás: Ide tartozik a weboldal sebességének és teljesítményének ellenőrzése, javítása, valamint a gyorsítótárak és más teljesítményjavító eszközök beállítása. Vizsgáljuk meg az oldal betöltési sebességét, és végezzünk szükséges módosításokat a gyorsabb és simább felhasználói élmény érdekében.

Tartalom frissítése: A weboldal tartalmának frissítése és frissítése, beleértve a blogbejegyzések, hírek, termékek vagy szolgáltatások frissítéseit is.

Hibajavítás: Rendszeresen ellenőrizzük az oldal működését, és javítsuk ki az esetleges hibákat, mint például a hibás linkeket vagy az elavult információkat. Ellenőrizzük a belső és külső linkeket, hogy azok helyesen működjenek-e, és ne vezessenek el hibás vagy inaktív oldalakra.

SEO optimalizálás: Keresőmotor-optimalizálási tevékenységek végzése, például kulcsszókutatás, meta adatok frissítése, belső linképítés stb.

Felhasználói élmény javítása: Mindenképpen vizsgáljuk meg, hogy az oldal megfelelően működik-e mobil eszközökön és kijelző méretekben. Elkerülhetetlenek a weboldal felhasználói élményének javítása érdekében végzett fejlesztések és javítások. Ilyenek például reszponzív tervezés, mobilbarát funkciók stb.

A weboldal karbantartása megtérülő befektetés, hiszen segít megőrizni az oldal megbízhatóságát, növeli a biztonságot és javítja a felhasználói élményt. Rendszeres és gondos karbantartással biztosíthatjuk, hogy az oldalunk mindig a legjobb formában legyen az online térben.    

Kérd egyedi, személyre szóló ajánlatunkat itt!                                                                                                                                            

Vissza a blog cikkekhez

error: Védett tartalom