Partnereink

Partnereink, akikkel együttműködésben vagyunk és kölcsönösen segítjük egymást.

Partnereink

SEOZSENI – magyar fejlesztésű SEO szoftver

Seozseni

A keresőoptimalizálás nagyon fontos eszköz a bevétel növelésében. A Google helyezés jelentős javításához nem elég a hagyományos SEO. Összetett szaktudásra van szükség, ami ma már messze túlmutat a linkkatalógus regisztráción. Ezért készült a SEOZSENI.

A SEOZSENI az ország egyetlen profi SEO szoftvere. A küldetése, hogy a linképítés és keresőoptimalizálás bonyodalmaitól mindenki megszabaduljon. Ezzel a szoftverrel már élmény a keresőoptimalizálás, mert az időnket hasznosan tölthetjük és csak az eredményekre koncentrálhatunk – ahelyett, hogy napokat szenvednénk az adatok összegyűjtésével, elemzésével és feldolgozásával.


JOBSORA – találjon állást még ma. Állás, állások, munka Magyarország

Jobsora

Jobsora – a honlap, melynek a fő és egyetlen célja segítséget nyújtani abban, hogy találjon egy jó állást. A Jobsora oldalán az egész ország területére találhat álláshirdetéseket. Magyarország területére naponta több, mint 250 álláshirdető oldalról és közvetlenül a munkáltatóktól is érkeznek új álláslehetőségek.

A Jobsora működtetése során igyekszünk honlapunkat a lehető legegyszerűbbé és világosabbá tenni. Mindössze egy kérelmet kell elküldenie jelezve, hogy hol szeretne munkát vállalni. Ha szükséges, a lehető legpontosabb keresési eredmények elérése érdekében módosíthatja a keresést és szűrőket is beállíthat. Hírlevelünkre feliratkozva a keresésben megadott feltételeknek megfelelő legújabb álláshirdetésekről értesítéseket kap. Nem szeretnénk idejét rabolni, így naponta 1 e-mailnél többet nem küldünk, mely az összes keresésnek megfelelő információkat tartalmazza. Az üzenetek gyakoriságát a „Levelezési Beállítások” alatt állíthatja be és módosíthatja.

A projekten dolgozó csapat minden nap azon dolgozik, hogy az álláskeresés egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Folyamatosan elemezzük felhasználóink és partnereink igényeit és új funkciókkal fejlesztjük szolgáltatásainkat. Ezért, ha segíteni szeretne, hogy a Jobsora még jobbá válhasson és hibát fedez fel oldalunkon, jelezze nekünk.


JOOBLE – egy weboldal, ahol Ön állást tud keresni az egész világon.

Jooble

Mi az a Jooble?

Mit tesz Ön, ha meg akar találni egy weboldalt az interneten?

Pontosan – keresőmotorokat fog használni – Google, Yandex, Rambler vagy mást.

A Jooble ugyanilyen keresőmotor azzal a különbséggel, hogy kifejezetten álláskeresésre terveztük. A keresés az összes állásbörzén folyik Magyarországon-on.

A Jooble automatikusan kiszűri a dublikációkat, így a különböző állásportálokon megjelenő egyforma álláshirdetéseket egy hirdetésként mutatjuk meg. Keresés közben érdemes odafigyelnie a bal oldali szűrőpanelünkre, segíteni fog pontosítani a keresést és megtalálni az optimális állást.

Ne pazarolja az idejét! A jooble 1 mp alatt elvégzi azt a keresést, ami általában 1 óráig tartana!


Vissza a főoldalra

error: Védett tartalom