Egy „Hamarosan jövünk” oldal kialakítása a WordPress blogodhoz nagyszerű lehetőség arra, hogy értesítsd a látogatókat az előtted álló változásokról, vagy egy új projekt vagy termék bevezetéséről. A WordPress weboldal készítés jó választás, ha egyszerű, jól működő és gyors honlapot szeretnénk. Mivel a WordPress az egyik legnépszerűbb ingyenes CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer. Amivelwebes tartalmakat lehet létrehozni és megjeleníteni. Sőt!!! Nagyon népszerű, mivel könnyen kezelhető, hamar elsajátítható, egyedire szabható

Hogyan építs egy ‘Hamarosan jövünk’ oldalt a WordPress blogodnak?

Az alábbiakban bemutatunk néhány lépést, amelyek segítenek egy ilyen oldal elkészítésében.

  1. Először is, telepíts és aktiválj egy „Hamarosan jövünk” bővítményt a WordPress webhelyedre. Számos ingyenes és fizetős bővítmény áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű létrehozást és testreszabást. Ezek a bővítmények általában tartalmazzák a látogatók tájékoztatására szolgáló szövegeket, a bejelentés időzítését és az e-mail címek gyűjtését a látogatók értesítéséhez.
  2. A következő lépés a tartalom kialakítása. Gondold át, milyen üzenetet szeretnél közvetíteni a látogatóknak. Az oldalnak tartalmaznia kell egy rövid üdvözlő szöveget, amely elmagyarázza, miért kerül bemutatásra az oldal. Ezenkívül adhatsz információkat az elérhetőségről, az új funkciókról vagy termékekről, valamint egy hírlevélre való feliratkozási lehetőséget is.
  3. Fontos része a „Hamarosan jövünk” oldalnak a vizuális megjelenés. Válassz egy megfelelő háttérképet vagy egyedi képet, amely illeszkedik az üzenethez és a brandhez. Használj egyszerű és hatékony színeket, amelyek harmonizálnak az üzleti arculattal. A letisztult és elegáns dizájn segít a látogatóknak megérteni az oldal célját és felkelti érdeklődésüket az elkövetkező változások iránt.

További beállítási lehetőségek a hamarosan jövünk oldal alá

A „Hamarosan jövünk” oldalnak továbbá tartalmaznia kell kapcsolatfelvételi információkat. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy felvegyék veled a kapcsolatot, ha kérdésük vagy visszajelzésük van. Az e-mail cím, a telefonszám vagy egy kapcsolatfelvételi űrlap beillesztése segít a látogatóknak a kommunikációban.

Ne felejtsd el az oldal SEO-optimalizálását sem. Adj meg releváns meta-címet és meta-leírást az oldalhoz, amelyek segítenek a keresőmotoroknak megérteni az oldal tartalmát és megjeleníteni azt a keresési eredményekben.

Végül, teszteld az oldalt, mielőtt közzéteszed. Ellenőrizd, hogy jól működik-e a látogatók számára, hogy a linkek és űrlapok megfelelően működnek-e. A cél az, hogy egy összeszedett, hasznos és vonzó oldalt hozz létre, amely elősegíti az érdeklődést az elkövetkező változások iránt.

Összefoglalva, egy „Hamarosan jövünk” oldal létrehozása a WordPress blogodnak remek lehetőség arra, hogy tájékoztasd és megszólítsd a látogatókat az előtted álló változásokról. A megfelelő bővítmény kiválasztása, a tartalom kialakítása, a vizuális megjelenés és a funkcionalitás fontos elemek ebben a folyamatban. Ne felejtsd el optimalizálni az oldalt a keresőmotorok számára, és teszteld a működést, mielőtt közzéteszed.

Vissza a blog cikkeihez

error: Védett tartalom