Manapság a mobilokkal egyre többet fotózunk, így egyre fontosabb a fényképek optimalizálása is. A technológia fejlődésével egyre jobb minőségű kamerák kerülnek ezekbe az eszközökbe, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk az életünkben. Bár a telefonnal készített fotók minősége egyre jobb, de ez nem jelenti azt, hogy a fényképeken ne lehetne javítani. Főleg a nyári vakáció képeinél szeretnénk egyre szebbé, élvezhetőbbé tenni a fotókat. Ez azonban sziszifuszi munka, főleg akkor, ha gyakran kapjuk elő a mobilt kattintani.

Fényképek optimalizálása egyszerűen

A Photo Optimizer 9 szerencsére leveszi ezt a terhet a vállunkról, így anélkül emelhetjük a képminőséget, hogy ehhez komplex eszközöket kellene használni. Vagy rengeteg időt kéne ezzel eltölteni. Ugyanis ennek a programnak a segítségével a fényképeket pár egérkattintással ki- vagy feljavíthatjuk. Ráadásul nem túlzás azt állítani, hogy az alkalmazás olyan jó minőségben dolgozik, hogy minden egyes képből igazi műremeket varázsol.

A szoftver nemcsak az olyan jellemzőkhöz tud hozzányúlni, mint a fényerő és kontraszt, hanem adott esetben a perspektívát is ki tudja javítani. Sőt, ha a horizont nem elég látványos, még azon is képes segíteni. Változtatható a színhőmérséklet is. Ha pedig egészen aprólékosan szeretnénk meghatározni, hogyan nyúljon a Photo Optimizer a fényképekhez, akár még a grádienseket is külön szabályozhatjuk. Mostantól nem kell félnie, biztosan minden, a telefonjával készült fénykép jól fog mutatni!

Vissza a blog cikkekhez

error: Védett tartalom