Blog

Érdekességek és hasznos tudnivalók a weblap készítéssel kapcsolatban

 

Miért fontos a WordPress blog készítés?

Azt gondolhatnánk, hogy elég egy honlapot elkészíteni és az működik amíg világ a világ. De ez nem így van. Egyrészt fontos, hogy karbantartsuk hiszen egy lassú, nem jól működő weboldalon nem tudjuk ott tartani a látogatókat. Másrészt, manapság már az a weboldal is kevésbé vonzó, amin nincs „élet”.

Mit is takar ez pontosan?

A weboldal készítés blog szempontjából is átgondolt kell legyen. Hiszen nemcsak a folyamatos karbantartása, de naprakész információk és a „kommunikáció” a látogatónkkal is elengedhetetlen. Azért keres meg minket, mert az adott problémájára megoldást keres. Ehhez pedig sokszor a weblap készítés blog kategóriájában találhat megoldást. Ráadásul manapság az online tartalom egyre nagyobb teret hódít.

Wordpress blog készítés

Blogolás, de hogyan?

Blogolni is lehet egy honlapkészítés blog kategóriájával, de akár önállóan is regisztrálni egy blogrendszerbe. Ehhez lehet akár teljesen ingyenes rendszert is használni (pl. www.blogger.com). De gyorsabb, ha egy már jól ismert blogrendszerbe regisztrálunk. (pl. blog.hu). Ebben az esetben egy szolgáltató biztosítja a technikai hátteret, a sablonokat és a biztonságos működést egyaránt. Ezek azonban saját domain név alatt futnak. Így hátrányosak akkor, ha később esetleg saját honlapon és domain név alatt szeretnénk márkát építeni.

Ezért érdemes itt is előre átgondolni, hogy mit és hogyan szeretnénk és annak megfelelően választani ki a hosszútávú blogolási lehetőséget.

Blog bejegyzések

API-k és Adatintegrációk WordPress környezetben

API-k és Adatintegrációk WordPress környezetben

API-k és Adatintegrációk WordPress környezetben – lehetővé teszik a hatékony kommunikációt külső alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, lehetővé téve a tartalom beágyazását, adatcseréket és harmadik féltől származó szolgáltatások integrálását

bővebben
Weboldal karbantartása

Weboldal karbantartása

Weboldal karbantartása – fontos lépés annak érdekében, hogy biztosítsuk a weboldal megbízhatóságát, biztonságát és felhasználóbarát élményét hosszú távon.

bővebben
WooCommerce számlázási lehetőségek

WooCommerce számlázási lehetőségek

WooCommerce számlázási lehetőségek – a bővítmények széles választéka lehetővé teszi, hogy az üzletünknek megfelelő megoldást válasszunk a számlázási és pénzügyi folyamatok hatékonyabb kezelésére

bővebben
Elementor bővítmény

Elementor bővítmény

Elementor bővítmény – mi ez pontosan, mikor és mire használjuk? Elementor vagy Elementor Pro verzió inkább? Tudnivalók, információk.

bővebben
Share Follow Share Tweet Email
error: Védett tartalom