SEO optimalizálás árak

A SEO optimalizálás árak általában külön fizetendő szolgáltatási árak, a weboldal készítési árak alapvetően nem tartalmazzák ezeket.

SEO optimalizálás árak külön fizetésének okai

 • a megrendelő maga szeretné feltölteni szöveggel, tartalommal a honlapját, hiszen ő ért hozzá a legjobban. Ehhez keresőoptimalizálási tanácsokat adhatunk, mellyel hozzájárulunk a honlapjának sikeréhez.
 • keresőoptimalizált szöveg írása 
  A honlapot szöveges tartalommal kell feltölteni, amit nem biztos, hogy mindenki szeretne maga elkészíteni, illetve a keresőoptimalizált szöveg írása elengedhetetlen ahhoz, hogy előrébb tudjon kerülni a honlap a keresésekkel. Ez pedig nem olyan egyszerű, hiszen külön szakértelmet igényel, hiszen figyelni kell arra, hogy elegendő információt szolgáltasson, ugyanakkor legyenek benne kulcsszavak és az is előny, ha jobb a konkurenciáénál. Azonban a tényleges keresőoptimalizálás, amivel a Google találati lista első-második oldalára lehet kerülni, már egy hosszadalmas folyamat. Ezt nem tartalmazza a weblap készítés ára, ezért általában külön díjat kell fizetni.

SEO optimalizálás árak – ha igény van rá

Fontos tudni, hogy a SEO optimalizálás árának két fontos tényezője van:

 1. a szövegírás
 2. a linképítés

A keresőoptimalizálás ár azonban nem egyszeri, hanem folyamatos költség, ugyanis azért, hogy több vevő keresse fel a honlapunkat vagy keresőoptimalizásért kell fizetni, vagy hirdetésért.

Honlap SEO / keresőoptimalizálási eredmények

 Ez az, amit a legtöbb honlap tulajdonos azonnal látni szeretne. A legátláthatóbb az lenne, ha a SEO szakember egy konkrét összeget és egy pontos eredményt ígérne, de ez nem megy ilyen könnyen.

Ennek okai pedig, hogy a SEO eredményességét rengeteg tényező befolyásolja, pl.:

 

 • a konkurencia online marketingje
 • a Google algoritmus változásai
 • az ügyfél által elvégzett munka minősége

   

  Ezek miatt is nehéz fix árakat és eredményeket ígérni. Azonban érdemes átgondolni, hogy a keresőoptimalizálással mennyivel több megrendelő érkezik és az mennyi profitot eredményez. Ez a növekedés pedig nem egy évre szól, hanem a további években is jelentkezhet.

  Ha tisztában vagyunk azzal az extra profittal, amit a SEO eredmények hozhatnak, akkor jobban be tudjuk határolni azt is, hogy mekkora az az összeg, amit érdemes belefektetni a keresőoptimalizálásba.  

Honlap SEO / keresőoptimalizálás árak

 

Szeretnéd, hogy SEO / keresőoptimalizált WordPress honlapod legyen kedvező áron, garanciával?

 

Kapcsolat

Honlap SEO optimalizálás kedvező áron.
Megbízható, hatékony munkavégzés, garanciával.