Sok megkeresés érkezik hozzám különböző technikai kérdésekkel, ezért úgy gondoltam, hogy elkészítem a WordPress weboldalkészítés alapjai videómat a témában. Hogy segítségedre legyek. Ha elakadtál. Vagy nem is tudod, hogy induljál el. De szívesen készítenéd magad a személyre szabott WordPress alapú honlapodat.

Az alapokkal való megismerés segítségedre lesz, hogy azonnal alkalmazd is a megszerzett tudást a saját honlapodon. Hiszen ismersz, nekem is az a fontos, hogy minél több látogató érkezzen minél előbb a honlapodra. Ehhez, ha magad készíted nem kell várnod senkire. A magad tempójában haladhatsz vele. Akár az oktatási videó útmutatója mentén. Te is meg tudod csinálni! De, ha elakadnál, akkor sem hagylak magadra!!! Ebben az esetben is -> Van megoldás! Kérd személyre szabott egyéni konzultációs ajánlatomat!

Rád is igaz akár csak egy is ezekből?

  • nem szeretnél valakinek fizetni, ha magad is megcsinálhatod
  • de azt gondolod, hogy nem tudod megcsinálni
  • kéne egy szakmailag jól felépített honlap, hogy mielőbb jöjjenek a vásárlók
  • annyi bevételre szeretnél szert tenni, amit csak megérdemelsz
  • szeretnéd jól megtanulni, hogy ne legyél kiszolgáltatva senkinek

Ha ezek közül akár csak egy is igaz rád, -> jó helyen jársz! Hiszen itt van a megoldás!

A WordPress weboldalkészítés alapjai oktató videó

Szeretnél végre Te is olyan honlapot, ami miatt nálad vásárolnak a vevők? Te is szeretnél több látogatót?

A WordPress alapjai témában többféle lehetőséget is kínálok, hogy mindenképpen megtaláld a számodra legmegfelelőbbet! Ismersz, én is tudom, hogy mint elfoglalt vállalkozó, Neked is az idő a legnagyobb kincsed. Nem szeretnék visszaélni vele…Sőt!!!

A lehető legegyszerűbben és leglényegre törőbben szeretném átadni a tudásomat ahhoz, amire Neked a leginkább szükséged van. A témák alapján akár rövidebb, akár bővebben kifejtett verziók közül is választhatsz.

Az oktatási anyagot bármikor megnézheted, ezáltal a segítségemmel, együtt megoldjuk a felmerülő problémáidat. Annál is inkább, mivel azt véglegesen a rendelkezésedre bocsájtom. Így akármikor, bármeddig visszanézheted és kényelmesen a saját tempódban haladhatsz.

Ebben pedig nem szakszavakkal teletűzdelt, érthetetlen szöveget fogsz tőlem hallani. Hanem olyan technikai lépéseket veszünk át, egyszerűen, érthetően, melyeket Te magad akár azonnal alkalmazhatsz is! Mivel már tudni fogod a megfelelő lépéseket.

Miért várnál holnapig?

A saját WordPress weblap készítés nem elérhetetlen, nem megfizethetetlen! Hiszen Te is meg tudod csinálni, vágj bele még ma és csináld magadnak!

Oktatási anyagunk a témában -> hamarosan! Addig is kérd személyre szabott ajánlatomat.

Szeretnél konkrét témával kapcsolatban megoldásokat látni? ? Írj nekem erről!

Vissza a blog cikkekhez

error: Védett tartalom